2021. február 8., hétfő

Az orgazmusfutár

 

Klementina meredten bámulta otthon a monitort, és azon gondolkodott, mit rendeljen. Párja, vagyis már ex-párja, két hete hagyta el őt, és még a közös hörcsögöt, Teodort is magával vitte az a szemét mocsok. Ma jutott eszébe először, hogy így egyedül olyan dolgokat is megtehet, amiket korábban nem. 

 


Régóta szeretett volna rendelni valamit a „Házhoz visszük a boldogságot!” honlapjáról, ámazonban eddig nagyon sokkalta az árakat. Most végre rászánta magát: rendelni fog egy haszontalan terméket, orgazmussal. A legolcsóbb árucikk egy szemüvegtok, 990 forintért. Bár Klementinának három szemüvegtokja volt, és mindegyik kiváló állapotban, de így úszhatta meg a legkevesebb kiadással a házhoz rendelt orgazmust. A házhoz szállítás díja orgazmus nélkül 2000 forint, orgazmussal 22.000. Klementina mosolyogva kattintott az orgazmusra. Ezután választhatott futárt, kitől szeretné átvenni a csomagot és átélni az extra szolgáltatást. A végösszegtől megijedt egy pillanatra. 22.990 forint. De meggyőzte magát, hogy igenis megérdemli, mert nemrég elhagyták, és a hörcsögöt sem simogathatja, inkább őt simogassa valaki. Házhoz szállítás maximum 5 napon belül, ha előre utal, ígérte a visszaigazoló e-mail. Klementina boldogan utalt előre, közben a kiválasztott futár fotóit nézegette, ahogy éppen csomagokat pakol kék rövidgatyában.

Négy napig semmi, az ötödik napon Klementina felvette egyik csábos ruháját, felrakott egy kis hívogató sminket, és az ablakból nézte a bejárati kaput egész délelőtt. Több futár cég furgonja is elhúzott az utcában, de egyik sem állt meg a háza előtt. Délben idegesen szurkálta kedvenc villájával a káposztás tésztát porcukorral, közben azon gondolkodott, mit tehetne. E-mailt nem ír, arra csak napok múlva válaszolnak. Felhívja őket, nincs mese.

Kicsöngött.

 - Házhoz visszük a boldogságot! Miben segíthetek? – vette fel a telefont egy segítőkész nő.

 - Üdvözlöm, Kovács Klementina vagyok, 5 napja rendeltem egy szemüvegtokot orgazmussal, legkésőbb mára kellett volna megérkezni.

A vonal másik végén gépelés hallatszott.

 - Sajnos az Ön által kért futárt megharapta az egyik kedves vevőnk kutyája, együttlét során pedig a kedves vevőnk is. Az időrendi sorrendet még nem tudjuk pontosan.

 - Ez szomorú… másik futárt nem tudnak küldeni? – kérdezte Klementina.

 - A járvány miatt tegnap óta nem szállítunk ki személyesen. De a csomagját átveheti egy Pick-Pack ponton – mondta az ügyintéző.

 - Mégis hogy vehetném át az orgazmust egy Pick-Pack ponton?! Őszintén szólva, engem nem is igazán a termék érdekel…

Az ügyintéző remélte, hogy Klementina nem fogja bevallani, hogy csak az orgazmus miatt rendelt tőlük. A héten ő lenne az ötödik, és az ügyintéző már nagyon unta az ilyen beszélgetéseket.

 - … csak az orgazmus miatt rendeltem Önöktől… kérem vissza a pénzemet! – fejezte be a mondatot Klementina.

Az ügyintéző hangosan sóhajtott, majd folytatta a beszélgetést.

 - Cégünk rossz anyagi helyzete miatt nem tudjuk visszautalni az összeget, de vásárolhat az árából más termékeket.

 - Mégis mit vehetnék Önöktől 22.990 forintért?! – csattant fel Klementina.

Hosszas papírsusogás, gépelés után így szólt az ügyintéző, hangjában erőltetett lelkesedéssel:

 - Különleges ajánlatunk keretében akciós a szemüvegtok. Mennyit szeretne?

 

Kiemelt bejegyzés

For climate hippies

I accept your Earth is sad, Because of me, Your icebergs are melting, Because of me, Your dolphins are dying, Because of me,  Your air is po...